Reageren uitgeschakeld

Nutribullet

2013
06.05

Voor een gezonde shake of een vers sapje ben je vaak lang bezig in de keuken. Dat hoeft van af vandaag niet meer, door de Nutribullet. Dit prachtige keuken apparaat maakt in een hand omdraai een ultragezonde  powerdrink. U hoeft simpelweg alleen maar lekkere ingrediënten in de Nutribullet te doen, en hij zal verder het werk voor u doen. De Nutribullet is de enige machine die alle essentiële voedingsstoffen uit het voedsel halen, daarom is elke sapje hier van een vitaminnebom.

Waar normale voedingsextractors alleen het vocht uit het voedsel halen, haalt de Nutribullet ook de vitamine uit de schil. Hier in zitten de meeste vitamines, dat is zonde om weg te gooien. Dit prachtige apparaat verpulvert de schil tot celniveau, waardoor alle essentiële voedingstoffen er uit worden gehaald. Zo heeft u dus een super gezond sapje.

Het geheim zit in de krachtige 600Watt powermotor en de speciaal gevormde bullet. De motor snijdt alles klein. Door de vorm word alles goed gemengd en weer teruggeslagen in de Turbo extractor snijbladen. Deze snijbladen hebben een rotatie snelheid van maar liefst 10.000 toeren per minuut, waardoor niks heel blijft.

U ontvangt:

  • NutriBullet
  • Hulpstukken voor de NutriBullet
  • NutriBullet Schenkkan (700cl)
  • 2 NutriBullet drinkbekers, inclusief drinkring
  • NutriBullet Receptenboek

Comments are closed.