Alles over tanden bleken

2013
04.11

Tanden bleken?

U wilt graag uw tanden bleken? Dat is ook de reden dan wij een overzicht hebben gemaakt waar u en hoe u het beste uw tanden kunt bleken. Wij gaan op de blog berichten over veilig tanden bleken, wat de kosten zijn en wat de beste producten zijn.

Veilig tanden bleken?

Om veilig uw tanden te bleken kunt u het beste in periodes bleken, zo wordt u niet teveel blootgesteld aan peroxide. peroxide daar worden uw tanden wit van maar een te grote blootstelling is niet goed. De reden dat tanden bleek klinieken verboden zijn is omdat er veel peroxide wordt gebruikt. Als je bijvoorbeeld thuis bleekt met een tanden bleek kit, dan kunt u geleidelijk uw tanden bleken en dat is vele malen beter dan bleken bij een kliniek of bij een tandarts.

Wat zijn de kosten voor tanden bleken?

De kosten voor tanden bleken lopen nogal uiteen van 600 euro bij de tandarts tot 300 euro bij een kliniek. Een goede tanden bleek kit voor thuis  kost tussen de 40 en 50 euro. Voor dit bedrag krijgt u mooie witte tanden en dat is vele malen goedkoper dan andere opties. Wij raden dan ook aan op een thuis bleek kit te kopen.

Hoe wit worden mijn tanden?
Sommige mensen willen direct een prachtige witte glimlach, andere mensen willen weer een paar tintjes witter. Als u geleidelijk bleekt dan kunt u zelf bleken naar het gewenste resultaat.  Dit is een reden dat wij thuis tanden bleken aanraden, zo staat u niet met een te witte neppe glimlach op uw werk of langs het sportveld.

Waarom worden mijn tanden geel?

Wat er slecht voor je tanden is roken, alcohol en koffie. Maar ook medicijnen zijn erg slecht voor je tanden. Veel mensen weten dit niet. Tevens zijn veel zuren in snoep slecht voor de tanden omdat het de glazuur aantast.  Wij krijgen ook vaak de vraag: Hoe lang blijven mijn tanden wit? Dit is hetzelfde proces al uw voorgaande jaren waardoor uw tanden geel worden. Als u na het bleken op let wat u eet en vooral op roken en koffie dan blijven uw tanden jaren wit.

Welke tanden bleek producten zijn er?

Whitelight
Whitelight is een tanden bleek kit met een transmittor en met 2 tubes gel zodat u vaker kan bleken. Whitelight wordt aangeraden door tandartsen in Europa.

Ionic white
Ionic white is een erg populair product uit Amerika en wordt al jaren gebruikt door miljoenen mensen.

Idol white
Idol white is een tanden bleek pen. U kunt met deze pen met gemakkelijk bleken wanneer u wilt. het is een soort kwastje met peroxide die u over uw tanden haalt. U kunt dit in vele stappen doen.

U heeft hier in een beknopte versie wat gelezen over tanden bleken. Wilt u meer informatie kijken dan op deze website want wij hebben meer dan 100 artikelen geschreven over tanden bleken.

Comments are closed.